Засоби автоматизації генерації електронних документів в системах організаційного управління - Хмелюк, В.С.; Амонс, О.А. (Інститут програмних систем НАН України, 2008)
Аналізується проблема програмної підтримки автоматизації генерації електронних документів, розглядаються основні підходи до автоматизації генерації електронних документів в системах організаційного керування, запропоновано метод математичних перетворень для розв’язання деяких специфічних задач проблемної області та варіант реалізації інструментальних засобів. The problem of software support for automatic generation of electronic documents is analyzed. Basic approaches to automation of generation of electronic documents in the organizational control systems are examined, the method of mathematical transformations for solving some specific tasks in problem area and variant of implementation of tools are proposed.