Строфіка Шевченка - Костенко, Н. (Слово і Час, 2014)
У статті розглянуто особливості строфічного компонування у творах Шевченка у процесі
еволюції його індивідуального стилю. The article focuses on the strophic arrangement of Shevchenko’s texts and on the evolution of the
poet’s individual style. В статье рассмотрены особенности строфической
компоновки в произведениях Шевченко в процессе
эволюции его индивидуального стиля.