Міжнародний семінар у Познані - Лубчак, В. (Слово і Час, 2014)
У місті Познань, культурно-історичному й торгівельному центрі Польщі, відбувся
україністичний колоквіум, який продовжиться протягом 2014 року заходами з
нагоди 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.