Затенённое активное ядро галактики NGC 7172 по наблюдениям NuSTAR - Василенко, А.А. (Головна астрономічна обсерваторія НАН України, 2018)
Проанализированы свойства рентгеновского излучения активного ядра галактики NGC 7172 типа Сейферт 2 по данным наблюдений космической обсерватории NuSTAR в 2014 г. Проаналізовано властивості рентгенівського випромінювання активного ядра галактики NGC 7172 типу Сейферт 2 за даними спостережень космічної обсерваторії NuSTAR в 2014 році. We analyse the properties of the X-ray emission from Seyfert 2 NGC 7172 which are based on the 32 ks observational data from NuSTAR in 2014.