Українська рецепція "Витязя в тигровій шкурі" Руставелі: між М. Гулаком та О. Лотоцьким - Грицик, Л. (Слово і Час, 2014)
У статті простежується українська рецепція “Витязя в тигровій шкурі” Шота Руставелі та причини, що зумовили її особливості. The paper traces Ukrainian reception of “The Knight in the Panther’s Skin” by Shota Rustaveli and the circumstances which prefigured its peculiarities. В статье рассматривается украинская рецепция “Витязя в тигровой шкуре” Шота Руставели и причины, которые обусловили ее особенности.