Методологічні параметри літературознавчих практик Нонни Копистянської - Козлик, І. (Слово і Час, 2014)
Стаття присвячена методологічній рефлексії наскрізних засад гносеолого-евристичної
діяльності Н. Х. Копистянської. The article reflects upon the methodological foundations of Nonna Kopystianska’s gnosiological
and heuristic activities. Статья представляет собой попытку
методологической рефлексии об исходных
основаниях гносеолого-эвристической деятельности
Н. Ф. Копыстянской.