Тарас Шевченко й азербайджанська література - Габіббейлі, І.; Арзуманли, В. (Слово і Час, 2014)
У статті йдеться про рецепцію й популяризацію творчості Т. Шевченка в Азербайджані у ХХ ст. The paper deals with reception and popularization of Taras Shevchenko’s oeuvre in Azerbaijan of
the 20th century. В статье идет речь о рецепции и популяризации
творчества Т. Шевченко в Азербайджане в ХХ в.