Наші презентації (Слово і Час, 2014)
Всесвіт. – 2013. – № 11-12; Журналу “Кур’єр Кривбасу” – 20 років!; Історія української культури: У 5 т., 9 кн.; Всесвіт. – 2014. – №1-2; Кабржыцкая Т. Дзве Радзімы – Україна і Беларусь – пад міратворчымі крыламі буслоў: нацыянальныя гісторыка-культурныя міфы, ідэйна-эстэтычныя пошукі ўкраїнскай і беларускай літаратур; Кабржыцкая Т. В., Хмяльніцкі М. М., Дзюкава Э. Ю. Фальклор і літаратура: феномен беларуска-польска-ўкраінскага культурнага сумежжа; Кабржыцкая Т. В., Хмяльніцкі М. М., Дзюкава Э. Ю. Нарысы суседазнаўства: Украіна, Польшча ў прасторы і часе вачыма беларусаў: Знакавыя адметнасці міфалогіі, фальклору, культуры, нарадазнавчых канцэптаў мастацкага твора; Мае браты, мае суседзі: творы пісьменнікаў блізкага замежжа: для сярэд. і ст. шк. узросту; Історія української літератури: У 12 т.