Елегія Леоніда Талалая "Лиш до середини Дніпра": структура ліричного сюжету - Винник, Т. (Слово і Час, 2014)
На прикладі елегії Л.Талалая “Лиш до середини Дніпра” розглядається поетика і структура
ліричного сюжету крізь призму жанру як форми авторської свідомості. On the basis of Leonid Talalay’s elegy “Just to the Middle of the Dnieper”, the paper studies the poetics
and structure of the poem’s lyrical plot through the prism of genre as a form of author’s consciousness. На примере элегии Л. Талалая “Лишь до середины
Днепра” рассматривается поэтика и структура лирического
сюжета сквозь призму жанра как формы авторского
сознания.