Багатогранність аналітичного осягнення художнього буття - Григорчук, Ю. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Хороб М. Б. Грані художнього буття: нариси з української літератури ХХ століття (дослідження, статті, критичні етюди). – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2013. – 428 с.