Видання, присвячені українському перекладознавству - Кикоть, В. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Українське перекладознавство ХХ сторіччя: бібліографія / ЛНУ
імені Івана Франка, НТШ; уклав Тарас Шмігер. – Львів, 2013. – 626 с.
Тарас Шмігер. Історія українського перекладознавства ХХ
сторіччя. – К.: Смолоскип, 2009. – 342 с.