Наші презентації (Слово і Час, 2014)
Луговик Микола. Млеко од овіці пастиря Миколая: Поезії фігуральні; Неллі Корнієнко. Нелінійне театро(мистецтво)знавство: постнекласичний ландшафт. Від Фауста до Протея: Монографія; Ізгой. Віктор Некрасов у спогадах сучасників.