Невідомий Сергій Кушніренко: нововиявлені твори та листи до Дмитра Донцова - Миронець, Н. (Слово і Час, 2014)
У статті розглянуто нововиявлені твори українського поета Сергія Кушніренка та його листи
до Дмитра Донцова 1936 – 1939 рр., подано тексти цих листів. The paper explores some newly-found texts by Ukrainian poet Serhiy Kushnirenko and cites his
letters to Dmytro Dontsov written in 1936-39. В статье рассмотрены нововыявленные произведения
украинского поэта Сергея Кушниренко и его письма к Дмитрию
Донцову 1936 – 1939 гг., поданы тексты этих писем.