Наші презентації (Слово і Час, 2014)
Іноземці про українських політв’язнів: Спогади; Микола Ткачук. Суб’єктно-об’єктна структура української лірики ХIХ – ХХ ст.: Монографія; Мирослава Іванишин. Екзистенція української людини в прозі Валер’яна Підмогильного (на матеріалі роману “Невеличка драма”): Монографія; Шекспірівський дискурс; Кур’єр Кривбасу. – Квітень – травень – червень 2014. – №293-294-295.