Національне науково-технологічне агентство наноматеріалів – запорука успішного розвитку майбутньої техносфери України - Шірінян, А.С. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Пропонується створення сучасного національного науково-технологічного агентства наноматеріалів (ННТАН), яке стане сполучною ланкою між суб'єктами наукомісткого ринку — наукомісткими державними і приватними компаніями, концернами, групами, провідними науковими центрами — та створить нанотехнологічну сітку країни. Предлагается создание современного национального научно-технологического агентства наноматериалов (ННТАН), которое станет связующим звеном между субъектами наукоемкого рынка — наукоемкими государственными и частными компаниями, концернами, группами, ведущими научными центрами — и создаст нанотехнологическую сетку страны. It is offered to create a modern national scientific-technological agency for nanomaterials (NSTAN), which will become a connective intermediary between the scientifically intensive market sector, government and private companies, and business concerns, groups and leading scientific centers, and will create the nanotechnological network of the country.