Ельпідефор Панчук - поціновувач Ольги Кобилянської - Мельничук, Я. (Слово і Час, 2014)
Розглянуто публіцистику, мемуари й художні есе Е. Панчука про Ольгу Кобилянську. Дано
оцінку працям літературознавця. E. Panchuk’s publicism, memoirs and art essays about Olga Kobylyanska are studied. The literary
critic’s works are analyzed. Рассмотрены публицистика, мемуары и художественные
эссе Э. Панчука об Ольге Кобылянской. Дана оценка работам
литературоведа.