Українська зозуля в науковому осмисленні - Коваль-Фучило, І. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Пастух Н. Символіка тварин в українському фольклорі: зозуля. – Львів: Інститут народознавства НАН України, 2013. – 224 с.