Наукова конференція "In memoriam". На пошану пам'яті професора Нонни Копистянської - Маценка, С.; Левицька, О. (Слово і Час, 2014)
10 червня 2014 р. в Інституті Франка НАН України відбулася наукова конференція “In Memoriam”, присвячена 90-річчю від дня народження відомого славіста, історика і теоретика літератури, заслуженого професора Львівського національного університету імені Івана Франка Нонни Хомівни Копистянської (1924–2013).