"Вічно лиш те, що єднає незримою ниттю душу і серце живих з темною душею могил" - Дубініна, О. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Рязанцева Т.М. Стихія в системі: Європейська метафізична поезія
XVII – першої половини ХХ століття. Мотивно-тематичний комплекс,
поетика, стилістика: Монографія / Наук. ред. Д.С. Наливайко. – К.:
Ніка-Центр, 2014. – 355 с.