Наші презентації (Слово і Час, 2014)
Дмитро Дроздовський. Між “демонічним” та “історіософським”: Вільям Шекспір у рецептивних проекціях від МУРу до після-постмодерну: Монографія; Демченко Тамара, Іваницька Світлана. Листи Михайла та Марії Могилянських до Іллі Шрага (1907–1917); Кур’єр Кривбасу. – Липень – серпень – вересень 2014. – № 296-297-298.