Поетика пригодницького роману - Астаф’єв, О. (Слово і Час, 2014)
У статті на матеріалі нового твору львівського письменника Богдана Кушніра “Помста
оперативника розвідки” розкрито специфіку сучасного пригодницького роману. Велику увагу
приділено пригодницькому ландшафту та його інгредієнтам, сюжету, героям конфліктних
ситуацій, романтичному бунту головного персонажа Антона Чумака, проблемі теодицеї. The article based on the material of the new piece of the Lviv writer Bohdan Kushnir “Revenge of
intelligence operatives” opens the specific of the modern adventure novel.
Much attention is paid to the adventure landscape and its ingredients, plot, heroes of conflicts cases,
romantic rebellion of the main character Anton Chumak, the problem of theodicy. В статье на материале нового произведения львовского
писателя Богдана Кушнира “Месть оперативника разведки”
раскрыта специфика современного приключенческого романа.
Большое внимание уделено приключенческому ландшафту
и его ингредиентам, сюжету, героям конфликтных ситуаций,
романтическому бунту главного персонажа Антона Чумака,
проблеме теодицеи.