Шевченкознавчі студії Л. Большакова очима доньки й онука - Галич, О. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Большакова Т.Л., Любичанковський С.В. Леонид Большаков: автопортрет на фоне эпохи. – Оренбург: Изд-во ОГПУ, 2012. – 460 с.