Англомовне винниченкознавство: монографія Миколи Сороки - Хархун, В. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Soroka Mykola. Faces of Displacement: The Writings of Volodymyr
Vynnychenko. McGill-Queen’s University Press, 248 p.