Каталог положень та елементів орбіт геосинхронних космічних об'єктів GOCKU 1997-1998. Проблема спостережень пасивних об'єктів - Кириченко, А.Г.; Кізюн, Л.М.; Демчик, М.І.; Клімик, В.У.; Кудак, К.А.; Мацо, Г.М. (Кинематика и физика небесных тел, 2000)
Описано каталог GOCKU 1997—1998 (Каталог геосинхронних об'єктів: Київ—Ужгород), що містить топоцентричні екваторіальні координати та елементи орбіт геосинхронних супутників, одержаних фотографічним методом в Головній астрономічній обсерваторії НАН України та Лабораторії космічних досліджень Ужгородського державного університету в 1997—1998 рр. Описан каталог GOCKU 1997—1998 (Каталог геосинхронных объектов: Киев—Ужгород), который содержит топоцентрические экваториальные координаты и элементы орбит геосинхронных спутников, полученных фотографическим методом в Главной астрономической обсерватории НАН Украины и Лаборатории космических исследований Ужгородского государственного университета в 1997—1998 гг. Catalogue GOCKU(97-98) (Geosynchronous Objects Catalogue: Kyiv—Uzhgorod 1997—1998) containing topocentric equatorial coordinates and orbital elements of geosynchronous satellites obtained by photographic methods at the Main Astronomical Observatory of the National Academy of Sciences of Ukraine and at the Space Research Laboratory of Uzhgorod State University in 1997—1998 is presented.