Підходи до формування дієвої інноваційної стратегії України - Федулова, Л.І.; Шовкун, І.А. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Проаналізовано стан розробки питання щодо формування стратегії соціально економічного розвитку України на
інноваційній основі. Запропоновано шляхи та напрями реалізації стратегії інноваційного розвитку. Проанализировано состояние разработки вопроса относительно формирования стратегии социально-экономического развития Украины на инновационной основе. Предложены пути и направления реализации стратегии инновационного развития. The paper analyses the state of development of problem associated with the formation of socio-economic development of Ukraine on innovative basis. Ways and directions of innovative development strategy realization are offered.