Масова література: експерименти, іміджі, стереотипи - Астаф’єв, О.; Ткачук, В. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Олена Романенко. Семіосфера масової літератури: Текст – читач –
епоха. – К.: Прив. вид. Якубець А.В., 2014. – 362 с.