Уснословеснознавство Івана Франка: підсумки і перспективи - Вертій, О. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Святослав Пилипчук. Фольклористична
концептосфера Івана Франка: Монографія. −
Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2014. − 466 с.