Пам'ять про поета - Овчаренко, Н. (Слово і Час, 2014)
30 вересня ц. р. зацікавлені художнім словом кияни різних поколінь
мали щасливу нагоду ще раз зустрітися з видатним українським
поетом Леонідом Кисельовим.