Бруно Шульц - критик. Стилістична інтенція ситуативно сформованої мови - Краснова, Л. (Слово і Час, 2014)
У статті простежується феноменальна гнучкість стилістичних і методологічних засад
Бруно Шульца, критичне осмислення й ціннісна орієнтація, відповідність стилю обраної теми.
Простежується метаморфоза ініціацій в інтерпретаційному полі літературно-критичних начерків
митця. The article focuses on the phenomenal flexibility of Bruno Schulz’s stylistic and methodological
principles, the foundations of his critical thinking and values, as well as the variability of his style. It
also explores different types of initiation found in his literary criticism. В статье прослеживается феноменальная гибкость
стилистических и методологических принципов Бруно
Шульца, критическое осмысление и ценностная
ориентация, соответствие стиля избранной темы.
Прослеживается метаморфоза инициаций в
интерпретационном поле литературно-критических
очерков художника.