Исследование кристаллов Cu₂ZnSnSe₄ и гетеропереходов на их на основе - Ковалюк, Т.Т.; Майструк, Э.В.; Солован, М.Н.; Козярский, И.П.; Марьянчук, П.Д. (Технология и конструирование в электронной аппаратуре, 2018)
Представлены результаты исследований кинетических свойств кристаллов Cu₂ZnSnSe₄ Также исследованы электрические свойства и установлены доминирующие механизмы токопереноса при прямых и обратных смещениях анизотипных гетеропереходов n-TiO₂/p-Cu₂ZnSnSe₄ , изготовленных методом магнетронного осаждения тонких пленок TiO₂ на подложки из кристаллов Cu₂ZnSnSe₄ . У даній роботі представлено результати досліджень кінетичних властивостей кристалів Cu₂ZnSnSe₄ створено анізотипні гетеропереходи n-TiO₂/p-Cu₂ZnSnSe₄, визначено їх основні електричні параметри та побудовано енергетичну діаграму. У даній роботі представлено результати досліджень кінетичних властивостей кристалів Cu₂ZnSnSe₄ створено анізотипні гетеропереходи n-TiO₂/p-Cu₂ZnSnSe₄, визначено їх основні електричні параметри та побудовано енергетичну діаграму.