Актуальний Михайло Коцюбинський - Лубчак, В. (Слово і Час, 2014)
18–19 вересня ц. р. в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику
М.М. Коцюбинського відбулася всеукраїнська науково-практична конференція “Михайло
Коцюбинський: погляд із ХХІ століття”, приурочена до 150-річчя від дня народження класика
українського письменства.