Канон модерної драматургії у дзеркалі українсько-польських компаративних студій - Свербілова, Т. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Малютіна Н.П. Польська та українська модерна драма:
перехрестя традицій: Монографія / Наталя Малютіна. – Одеса:
Одеський національний університет
імені І.І. Мечникова, 2013. – 186 с.