У жанрових вимірах лірики - Радишевський, Р. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Назарець В.М. Жанрові модифікації української адресованої
лірики: Монографія / Віталій Миколайович Назарець; ПВНЗ
“Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені
академіка Степана Дем’янчука”. – Рівне: О. Зень, 2014. – 384 с.