Формування системи факторів вартості підприємства - Тарасенко, С.І. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
Статья посвящена инновационной концепции управления предприятием
на основе управления его стоимостью. Обосновано место факторов в системе
управления, изложены принципы и подходы к формированию системы факторов, определяющих стоимость предприятия Статтю присвячено інноваційній концепції управління підприємством на
основі управління його вартістю. Обґрунтовано місце факторів в системі
управління, викладені принципи і підходи до формування системи факторів, що
визначають вартість підприємства The article is devoted to innovative conception of management by an enterprise,
which based on it's value's management. The place of factors in the management system is grounded, principles and approaches to forming the system of factors,
which determining for the enterprise's value, are expounded