Наші презентації (Слово і Час, 2014)
Кур’єр Кривбасу. – Жовтень – листопад – грудень 2014. – №299-300-301; Отар Баканідзе. Нащадок Прометея; Тарас Шевченко. Кобзар; Євген Нахлік. “І мертвим, і живим, і ненарожденним...”, і самому собі: Шевченкове ословлення минулого, сучасного й майбутнього та власної екзистенції.