Стан та напрями розвитку екологічного управління і екологічного менеджменту на підприємствах - Латишева, О.В. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
Показаны результаты исследований современного состояния экологического управления и экологического менеджмента. Определено, что экологическое управление и экологический менеджмент являются инструментами более
эффективного и результативного влияния на состояние окружающей среды.
Доказано, что система экологического управления на предприятиях нуждается в
усовершенствовании за счет создания служб экологического менеджмента. Показано результати досліджень сучасного стану екологічного
управління та екологічного менеджменту. Визначено, що екологічне управління
та екологічний менеджмент є інструментами більш ефективного і результативного впливу на стан довкілля. Доведено, що система екологічного управління на
підприємствах потребує удосконалення за рахунок створення служб екологічного менеджменту. The results of researches of the modern state of ecological management had
been shown. The ecological management is the instrument of influence on the state
of environment. The ecological control system on enterprises needs improvement
due to creation of services of ecological management.