Асимптотическое поведение решений нелинейных уравнений Бельтрами - Клищук, Б.А.; Салимов, Р.Р.; Стефанчук, М.В. (Доповіді НАН України, 2019)
Исследуются регулярные гомеоморфные решения нелинейного уравнения Бельтрами на степенной и логарифмический порядок роста. Построены решения, которые показывают точность порядка роста в найденных оценках. Досліджуються регулярні гомеоморфні розв'язки нелінійного рівняння Бельтрамі на степеневий і логарифмічний порядок росту. Побудовані розв'язки, що показують точність порядку росту в знайдених оцінках. Regular homeomorphic solutions of the nonlinear Beltrami equation for the power and logarithmic orders of
growth are investigated. Solutions showing the accuracy of the growth order in the found estimates are constructed.