Соціальний і економічний ефект страхування життя - Тарасова, Н.О. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
Целью данной статьи является исследование роли страхования жизни в
экономики страны и определения экономических и социальных факторов, которые содействуют ее развитию. Метою даної статті є дослідження ролі страхування життя в економіки
країни та визначення економічних та соціальних чинників, які сприяють її розвитку.