Сучасні аспекти управління якістю продукції в умовах динамічного середовища - Зось-Кіор, М.В.; Германенко, О.М.; Іщенко, К.І. (Вісник економічної науки України, 2018)
Розглядаються проблеми необхідності виготовлення продукції з високим рівнем якості. Обґрунтовується необхідність створення на підприємствах ефективної системи управління та контролю якості продукції. Визначається висока імовірність впливу використання соціальних мереж щодо поширення інформації про якість товарів серед споживачів. Рассматриваются проблемы необходимости производства продукции с высоким уровнем качества. Обосновывается необходимость создания на предприятиях эффективной системы управления и контроля качества продукции. Определяется высокая вероятность влияния использования социальных сетей по распространению информации о качестве товаров среди потребителей. The problems of necessity of production of products with high quality are considered. The necessity of creating an effective system of management and quality control of products at enterprises is substantiated. The high probability of the use of social networks to disseminate information about the quality of goods among consumers is determined.