Підхід організації пошуку інформації в різнорідних корпоративних джерелах - Дерецький, В.; Богданова, М.; Ремарович, С. (Інститут програмних систем НАН України, 2008)
Приведено огляд найбільш поширених інформаційно-пошукових систем. Увагу надано пошуку інформації в корпоративних сховищах. Розглядається новий підхід до поглибленого пошуку інформації в корпоративних джерелах, в основу якого покладено дворівневий пошук: тематичний пошук та відбір інформації в повнотекстову базу даних і ітераційний пошук в повнотекстовій базі даних. Resulted most used information-searching systems. Attention is paid to the information searching in corporate storages. Considered new approach of deep information searching in corporate information sources, which is based on the two-level search system: thematic search, selecting of information in full-text database and iterative search in a full-text database.