Вимоги до сенсорних вузлів у системах Інтернету речей - Романов, В.О. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2018)
Мета даної публікації полягає у визначенні основних вимог до сенсорних вузлів у системах Інтернету речей. Цель настоящей публикации – определение основных требований к сенсорным узлам систем на основе Интернета вещей. The aim of the article is the determination of main requirements to sensor nodes in the Internet of Things.