Бездротовий інтелектуальний сенсор для оцінки стану рослин - Вороненко, О.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2018)
Мета даної публікації полягає у розкритті особливостей проектування бездротового інтелектуального сенсора для оцінки стану рослин, призначеного для роботи у складі сенсорної мережі. Цель настоящей публикации – раскрытие особенностей проектирования беспроводного интеллектуального сенсора, предназначенного для оценки состояния растений в составе сенсорной сети. The aim of the article is the features of design of smart wireless sensor of sensor network for evaluation of the plant state.