Використання методів агентно-орієнтованого програмування при оперуванні великими обсягами даних - Машкіна, М.В.; Тимашов, О.О. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2018)
Головна мета показати як можна використовувати методи агентно-орієнтованого програмування при оперуванні великими даними підприємства. Главная цель показать как можно использовать методы агентно-ориентированного программирования при оперировании большими данными предприятия. The main goal of this article is to show how you can use agent-oriented programming methods when operating with large wait-and-see organizations.