Обумовленість розвитку торговельного підприємництва ринковим середовищем - Чмаріна, В.В.; Донець, Л.І. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
В данной статье освещены особенности торгового предпринимательства, обоснованы проблемы его развития в рыночной среде. У поданій статті висвітлено особливості торговельного підприємництва й обґрунтовано проблеми його розвитку в ринковому середовищі In the given article the peculiarities of trade enterprising are discussed, the problems of its development in the market sphere are stated.