Кодування вихідних змінних у суміщеному автоматі - Баркалов, А.А.; Титаренко, Л.А.; Візор, Я.Є.; Матвієнко, А.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2018)
Запропоновано метод зменшення числа елементів LUT у схемі суміщеного автомата. Показані умови реалізації автомата на одному блоці пам'яті EMB і мінімальній кількості елементів LUT. Предложен метод уменьшения числа элементов LUT в схеме совмещенного автомата. Показаны условия реализации автомата на одном блоке памяти EMB с минимальным числом элементов LUT. The method is proposed for reducing the number of LUT elements in the circuit of combined automation. Conditions allowing for the circuit to be implemented with a single EMB and minimum number of LUTs are shown.