Використання методів машинного навчання на практиці - Тупало, Я.О. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2018)
Розглянуто як можна використовувати методи машинного навчання для побудування системи класифікації тексту. Рассмотрено как можно использовать методы машинного обучения для построения системы классификации текста. The main purpose of this article is to show how it is possible to use methods of machine learning for constructing a system of classification of text.