Хмаро орієнтований компонент для підтримування процесу навчання інформатичних дисциплін - Безвербний, І.А. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2018)
Пропонується розроблення нового хмаро орієнтованого навчального компоненту на базі локальної версії системи MAXIMA спрямовано на використання у процесі навчання інформативних дисциплін. Предлагается разработка нового облачного ориентированного учебного компонента на базе локальной версии системы MAXIMA направлено на использование в процессе обучения информатических дисциплин. The development of a new cloud-based learning component based on the local version of the MAXIMA system aimed at the use for learning informatics disciplines is proposed.