Із зали засідань Президії НАН України (14 листопада 2018 р.) - Мележик, О.О. (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 14 листопада 2018 року розглядалися такі питання: діяльність Комісії для вироблення законопроекту про заснування УАН та її роль у створенні Академії (доповідач — член-кореспондент НАН України Г.В. Боряк); про нагородження відзнаками НАН України та почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); поточні питання.