80-річчя члена-кореспондента НАН України В. П. Хилі (Вісник НАН України, 2019)
1 січня 2019 р. виповнюється 80 років доктору хімічних наук,
завідувачу кафедри органічної хімії, заслуженому професору
Київського національного університету імені Тараса Шевченка, члену-кореспонденту НАН України Володимиру Петровичу Хилі.