Метамодель даних як основа побудови єдиного інформаційного середовища системи ситуаційних центрів сектора безпеки й оборони - Клименко, В.П.; Оксанич, І.М.; Лопушанський, А.В. (Математичні машини і системи, 2018)
Стаття присвячена проблемі створення системи ситуаційних центрів сектора безпеки й оборони (СБО) України. Статья посвящена проблеме создания системы ситуационных центров сектора безопасности и обороны (СБО) Украины. The article is devoted to the problem of creating a system of situational centers of the Security and Defence Sector (SDS) of Ukraine.